Hoe kun je ons helpen?

Hoe kun je ons helpen?

1. Maak een gift over
Doneren kan makkelijk en snel door een gift over te maken naar de bankrekening van het Wildlife Fund bij de Triodos bank: NL16 TRIO 0198400543. Een bedrag van tien euro kan al een groot verschil maken. Wil je doneren voor een specifiek project? Zet dat project dan in de beschrijving.

2. Doe een voordelige lijfrenteschenking
Wil je het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund voor vijf jaar steunen met een minimale jaarlijkse bijdrage van € 100,00 waarvan je ongeveer de helft weer terugkrijgt van de belastingdienst? Doe dan een donatie in de vorm van een lijfrenteschenking.

3. Maak de wilde dieren je erfgenaam
Steeds vaker nemen mensen goede doelen op in hun testament. Dit kan op twee manieren.

Legaat:
Met een legaat kun je zelf aangeven welk deel van je erfenis je wilt nalaten aan een goed doel. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een legaat, een vastgesteld bedrag, aan het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund na te laten.

Wildlife Fund als erfgenaam:
Niet alleen familieleden, ook instellingen kunnen in een testament worden opgenomen. Wil je een deel van, of de gehele erfenis, ten goede laten komen aan dieren in het wild, dan kun je het DierenPark Amersfoort Wildlife Fund benoemen tot (mede-) erfgenaam. Deze manier van nalaten heet erfstelling. Eerst worden alle rechten van anderen (boedelkosten, legaten en eventuele schulden) van het totale nalatenschap afgetrokken. Wat hiervan overblijft wordt toebedeeld aan de erfgenamen.

Bankrekeningnummer Triodos:  NL16 TRIO 0198400543

Recente projecten

olifant-57
Aziatische olifant - 2019Lees meer ›
chimpansee-1
Chimpansee - 2019Lees meer ›
Bekijk alle projecten ›